Fälgar

AEZ North Dark
OCL Brorsson

AEZ Crest Dark
OCL Brorsson

Panama High Gloss
OCL Brorsson

CSP 15 M.Blk
SpecialFälgar

CSP 17
SpecialFälgar

Image Classic
SpecialFälgar

RIAL Kodiak Polar Silver
Rautamo

RIAL Lucca Diam Black Pol
Rautamo

Spath SP42H Black Special Lip Polish
Rautamo

Med reservation för slutförsäljning.

Vi representerar

OCL Brorssons

OCL Brorssons uppdrag är att förverkliga din dröm om den perfekta bilen. Därför har de alltid satsat på högsta kvalitet och design när det gäller både fälgar, styling och tillbehör. I deras värld är ingen dröm för blygsam eller för storslagen; fälgsortimentet sträcker sig från minsta 13 till största 30 tum. 

Med koll på omvärlden, motorsport och mode, som omsätter dessa nyheter och trender till konsumentmarknaden. De varumärken vi representerar är noggrant utvalda för att passa dina önskemål, kvalitetskrav och drömmar.

oclbrorssons.se kan du få en total överblick av deras produkter, från fälgar till exklusiva tillbehör för Mercedes och BMW. Här hittar du också den smidiga fälgtestaren som hjälper dig att välja fälgar till just din bilmodell. Testa fälgar för just din bil här.

Special Fälgar

Under de år Special Fälgar funnits på marknaden har de hunnit etablera sig som en av de största leverantörerna av stål- och lättmetallfälgar i landet med en omsättning på ungefär 200.000 fälgar om året!

De ursprungliga tre har utökats fortlöpande och idag är de 18 anställda. Vi har valt att vända oss till en bred kundkategori med fälgar som passar de flesta smakriktningar, allt från den vanligaste familjebilen till extrema sportbilar.

Testa fälgar för just din bil här.

Rautamo

Rautamo Wheel Fashion AB är ett renodlat grossistföretag i bilbranschen som arbetar med återförsäljare i hela Sverige. Deras produktserie av lättmetallfälgar och närliggande tillbehör hittar du inom den etablerade däckfackhandeln.